16) پیچیدگی ها و راهکارها

ساخت وبلاگ

در این مبحث بر آنم تا بدون پرداختن مفصل به ریشه پیچدگی های حاکم بر جامعه ایران آنها را برای شما مخاطب گرامی شرح داده و در آخر راهکاری منطقی جهت برون رفتی کم هزینه ارائه دهم.

در دنیای معاصر که دیگر امتداد مسیر زندگی بشر بر روی زمین نمی تواند بر اساس تعصبات و خودخواهی های عقیدتی ادامه یابد و بشر معاصر ناچار است که برای ادامه بقا بر روی زمین قواعد عقلی و اخلاقی را سر لوحه تمامی فعالیت های خود قرار دهد.

این امر به شدت برای آنانی که تمامی عمر خود را در راستای تظاهر به علم و اخلاق گذرانیده و برای خود امتیازات کلانی بر اساس زندگی خلاف اخلاق و عقل در پشت نقاب و لباس غصبی فضلا و علما گرفته اند خیلی گران آمده و به انواع ترفند ها برای حفظ موقعیت خود دست زنده اند.

این ترفندها از جنگ افروزی های خارجی برای خریدن زمان بیشتر برای دوران حکومتی طولانی تر گرفته تا فشار بر مردم و توزیع فقر در جامعه برای سلب فرصت اعتراض از مخالفین خود تا انواع شوک های اقتصادی و تشدید بی نظمی برای به جیب زدن پول های کلان در سایه امکان پولشویی و ایجاد سپر دفاعی توسط کسانی که حاضرند با گرفتن پست و مقام و امتیازات ویژه در دفاع از آنها به ارزش های اخلاقی و انسانی پشت کرده و به مردم جامعه خود خیانت کنند، می باشد.

امازندگی در سایه تکنولوژی های مدرن که لزوم پیوستن تمامی کشورها و دولت ها به یک نظم نوین بین المللی حقوقی، اخلاقی و فرهنگی را می طلبد. حتما دولت ها و حکومت هایی که حاضر به پذیرش این قوانین و قواعد نیستند را نه تنها به انزوا کشیده که به عنوان عوامل اخلال آفرین در این نظم نوین شناخته و در این میان حکومت هایی که تعصبات عقیدتی در آنها قوی تر هستند سرآمد این نوع اخلال گران خواهند بود، چه از یک نظام دیکتاتوری بر اساس قواعد کمونیستی پیروی کنند، چه از یک حاکمیت دیکتاتورماب بر اساس نگرش متعصبانه به اسلام یا مسیحیت یا آیین یهودیت برساخته شده باشند.

در چند دهه اخیر هم زمان با رشد و توسعه تکنولوژی و توسعه مراودات بین قاره ای و کشورهای مختلف در جهان و رعایت نظم و انضباطی که لازمه دوام و سلامت این نوع از توسعه است، شاهدیم که کمونیست های تندرو، مسیحیان متعصب، مسلمان خشن خاورمیانه و صهیونیست های خود برتر پندار پیروان و ملت خود و در نهایت مردم جهان را دچار چالش های بسیار و عوارض درگیری ها و زد و خوردها و جنگ های فرسایشی زیادی کرده اند که ریشه آن بر می گردد به تزلزلی که در پایه های نفوذ اجتماعی و منابع ثروت و جایگاه های مختلف آنها در قدرت ایجاد شده است.

راهکار برون رفت از این شرایط دشوار که منشاآن افکار متعصبانه و نگرش های خودخواهانه افرادِ با نفوذ این گرایش های عقیدتی و حاکمان و دولت مردان متعصب و خودبرتر بین هستند، برگشت به رای و نظر اکثریت افراد جامعه خود در سایه برگزاری رفراندوم های دقیق با سوالات تعیین کننده سیاست های کلان می باشد. چون بر اساس اصل آزادی و اختیار حاکم بر جریان رشد فکری بشر " این خود فرد است که در صورت دارا بودن عقل بهتر می فهمد هم اکنون چه مسیری برای رشد او سودمند است و در سایه زندگی اجتماعی این خرد جمعی است که میزان خطای کمتری را در مسیر پیشرفت جوامع رقم خواهد زد".

من نمی دانم که چه سوالاتی برای این رفراندوم در کشوری مانند روسیه، اوکراین، اسرائیل، فلسطین یا چین کمونیست برای جلوگیری از کنترل مردم و سرکوب نظر مخالف یا در افغانستان برای جلوگیری از تندروی های حکومت تازه به قدرت رسیده آن باید پرسیده شود. اما می دانم که در کشورم ایران حتما سرنوشت موارد زیر باید توسط رفراندومی آزاد و دقیق توسط مردم تعیین شود وگرنه با توجه به شرایط نابسامان منطقه خاورمیانه و جنگ هایی که مسببین آن صرفا برای دوره حاکمیتی طولانی تر آن را بر مردم خود و کشورهای درگیر و همسایگان آنها تحمیل کرده اند برای ایران نیز در صورت عدم بازگشت به اصول عقل و منطق و اخلاق در حکومت و کشورداری سرنوشت بدی در انتظار کشور و مردم آن خواهد بود. هر چند که به نظر نمی رسد ایجاد نابسامانی های جدید توسط حکومت مطلقه فقیهان بتواند سرنوشت دردناکی را که در صورت عدم پذیرش خواست مردم در انتظارشان است را تلطیف و به تعویق اندازد.

سوالاتی که در رفراندوم مورد نیاز در این موقعیت باید از مردم ایران پرسیده و برای تعیین تکلیف آن به رای اکثریت اعتماد شود.

1_ 1_جمهوری اسلامی ایران

1_2 _ جمهوری دموکراتیک ایران

2_1_ مبنای حقوق فقهی باشد

2_2_ مبنای حقوق عقلی باشد

3_1_ پذیرش قوانین بین المللی

3_2_ مقابله با قوانین بین المللی

4_1_ آزادی پوشش

4_2_ تعیین تکلیف پوشش توسط حکومت

5_1_ آزادی استفاده از مواد مخدر و مشروبات الکلی

5_2_ جرم بودن مواد مخدر و مشروبات الکلی

+ نوشته شده در جمعه دهم آذر ۱۴۰۲ ساعت 19:35 توسط شب شکن  | 

آیا مایلید عینک تون را عوض کنید ؟...
ما را در سایت آیا مایلید عینک تون را عوض کنید ؟ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 629khordad13880 بازدید : 29 تاريخ : شنبه 11 آذر 1402 ساعت: 19:14